Samen leren
verbeteren

Volg een opleiding van Great Learning voor IPC, IEYC, Curriculum 10-14 en IMYC

Door een opleiding bij Great Learning te volgen, helpen we je verder bij het verbeteren van leren. We bieden zes indiviuele opleidingen aan. Te beginnen met de IPC Coördinatoropleiding, Leergerichtheid Coachen, IEYC Het Jonge Kind en Leren Visualiseren. Voor de schoolleiders en teamleiders hebben we de School Leader for Learning- en de Assessment for Leaders-opleiding. Vanaf het schooljaar 2023/2024 zijn er ook twee incompany-opleidingen.

professionalisering met de opleidingen van Great Learning

Professionaliseringstrajecten op maat

In samenwerking met diverse onderwijsprofessionals bieden we professionalisering op maat aan, bijvoorbeeld voor het sterker neerzetten van het burgerschapsonderwijs. Informeer gerust bij je trainer of via info@great-learning.nl naar de mogelijkheden en relevantie voor jouw school.

 

Voor alle scholen

     

opleiding ipc

Een opleiding als aanvulling op het lidmaatschap van IPC, IEYC, Curriculum 10-14 en IMYC

Scholen nemen een lidmaatschap af bij Great Learning Nederland. Ben je bijvoorbeeld een basisschool, dan ben je lid van IPC. Dankzij het lidmaatschap wordt de kwaliteit en de actualiteit van het curriculum op peil gehouden. Ook diverse trainingen en inspiratiebijeenkomsten worden mogelijk gemaakt vanuit het lidmaatschap. De opleidingen, professionaliseringstrajecten en cursussen van Great Learning zijn een extra aanvulling bovenop het lidmaatschap om het leren te verbeteren.

'Samen leren verbeteren.'