Samen leren
verbeteren

Volg een opleiding van Great Learning voor IPC, IEYC, Curriculum 10-14 en IMYC

Met de opleidingen en cursussen van Great Learning helpen we je verder bij het verbeteren van leren. Je zet belangrijke stappen in je professionele ontwikkeling en je haalt als school meer uit je curriculum. We bieden individuele opleidingen en trainingen aan, maar ook teamtrainingen op maat. Word bijvoorbeeld coördinator op jouw school of specialiseer je in het jonge kind. Ook voor schoolleiders en teamleiders hebben we meerdere opties.

Professionaliseringstrajecten op maat

In samenwerking met diverse onderwijsprofessionals bieden we professionalisering op maat aan, bijvoorbeeld voor het sterker neerzetten van het burgerschapsonderwijs. Informeer gerust bij je trainer of via info@great-learning.nl naar de mogelijkheden en relevantie voor jouw school.

 

Voor alle scholen

     

Een opleiding als aanvulling op het lidmaatschap van IPC, IEYC, Curriculum 10-14 en IMYC

Scholen nemen een lidmaatschap af bij Great Learning Nederland. Ben je bijvoorbeeld een basisschool, dan ben je lid van IPC. Dankzij het lidmaatschap wordt de kwaliteit en de actualiteit van het curriculum op peil gehouden. Ook diverse trainingen en inspiratiebijeenkomsten worden mogelijk gemaakt vanuit het lidmaatschap. De opleidingen, professionaliseringstrajecten en cursussen van Great Learning zijn een extra aanvulling bovenop het lidmaatschap om het leren te verbeteren.

'Samen leren verbeteren.'